24 Eylül 2011 Cumartesi

Günlük Ev


Günlük Ev sektörü yeni yeni oluşmaya başlayan 1-2 senelik bir sektör internette bunun önemi anlaşılmış ve bu sektördeki herkes internete yatırım yapmaya başlamışlar. Google aramalarında ne kadar çok reklam veren olduğunu zaten hepimiz görüyoruz. Günlük Ev dediğimiz olay günübirlikçilerden çok bir kaç gün iş gezisine ya da fuar amaçlı şehir dışına çıkanlar için aslında. Günü birlikçileri engellemek içinde bir kaç günlük kiralayabiliyorsunuz tek gün kiralamanıza izin vermiyorlar.
Günlük Ev otellerden daha rahat ve konforlu sadece oda servisi yok ama daha ucuza geliyor çünkü evde kaç kişi kalacağınız evi kiraladığınız yeri ilgilendirmiyor. 3-4 arkadaş gittiğinizde çok daha uygun ve konforlu oluyor aynı zxamanda şehir dışındayken misafirinizi bile evinizde ağarlayabilirsiniz.
Günlük Ev sektöründeki en kapsamlı site projesi sanırım http://www.gunluk-ev.com/ sitesi olacak site tasarım olarak oldukça kullanışlı bir çok günlük ev işi yapan firmayla birlikte çalışıyorlar. Her ilden her ilçeden günlük evlerin bulunması kullanıcıların görüşlerini bildirebilmesi ve firmalara direk aracısız ulaşabilmek sitenin en büyük avantajlarıdır.
http://www.gunluk-ev.com/ mutlaka ziyaret edin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder